Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Superponnyn Ängaby Get Maxed till salu!

*SÅLD*

Funderar på att sälja Ängaby Get Maxed om rätt köpare dyker upp, som kan erbjuda ett gott hem och kan ta vara på hans kvaliteter. Tränas och tävlas av vuxen ryttare bland stora hästar, men jag känner mer och mer att han bör få chansen att komma ut på sin rätta arena bland ponnyerna med en duktig ponnyryttare. Säljes endast om det känns "rätt" för denna ponny är värd det bästa!

 

 

"Maxe" är : 

Född 2006

Isabell, fyra vita strumpor, bläs. Syns i mängden!

Slutmätt till 148,0 cm 2014

Utbildad Msv B dressyr, tre bra och utvecklingsbara gångarter. Har god energi och bjuder alltid framåt och gör sitt bästa i alla lägen.

Hoppar superbra, hopputmärkelse som 3-åring. 9 poäng på galoppen. Inte hoppad så mycket på grund av mitt dressyrintresse.

Riden mycket i skog och natur utan problem.

Okomplicerad i all hantering, en ponny man har roligt med! Älskar att visa upp sig! Blir din bästa vän!

Med rätt matchning kan han gå ponny-SM. Har under hösten 2012 tävlat Msv C dressyr bland stora hästar och fått ca 65-70 % och varit placerad varje gång. Under våren 2013 startade vi sex gånger, vann fyra av de klasserna och haft bra placering de övriga. Debuterade MsvB i maj, med fina 63 % trots lite missar på de enkla sakerna i programmet. Galoppombyten är befästa nu och han är mycket duktig tekniskt. Behöver fortfarande lite mer styrka för att bli mer elastisk i sin trav. Under sommaren/hösten 2013 startade vi mest Msv B klasser med godkända resultat varje gång. Tränar nu mot Msv A rörelser, lite byten i serier, arbetspiruetter i galopp och galoppslutor.

Utvecklas hela tiden är ju bara åtta år!

Är med i spetsgruppen i dressyr (bland stora hästar) i Dalarna 2013, tränar för Gunilla Byström där. Hemmatränare är Nina Jansson.

Utställningsmeriter, kritiker här

Tävlingsresultat här !

Veterinärbesiktad ua förra sommaren.

Det finns massor av information om Max på hemsidan, välkommen att kika runt. Har haft honom i min ägo sedan 2008 så nästan hela hans historia finns här :) Fyller på eftersom med bilder filmer. Har inte varit lika aktiv här på hemsidan på senare år.

 

Säljes endast till rätt familj!

Pris 160 000 kr

Vid intresse kontaka mig em/kväll på 070-3153663

 

Youtubefilm från i somras!

 

Max 3-årstest (fler bilder klicka här)

 

Max första tävling (fler bilder klicka här)

 

 

Träning 20120318 (Fler bilder klicka här)

 

 

 

 

 

 

 

 Några hoppfilmer från i julen-2011

 

 

 

 

 Tävling 20120810-12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.